De flut-factor

Talentenjachten op televisie, het zijn er eigenlijk al teveel om op te noemen. Toch kijk ik ze regelmatig met plezier, al zijn ze lang niet allemaal even goed. Momenteel is kwalitatief gezien de X-factor wel de beste, de nadruk ligt op de talenten en niet op de kneuzen en dat mag ik wel.

Helaas zit er toch een dikke stoorzender in het programma en dan bedoel ik niet eens Gordon. Ik irriteer me mateloos aan, de op dit moment coach van de meisjes, Stacey Rookhuizen. Zodra ik haar chagrijnige kop zie, voel ik de negatieve energie door de televisie zo de wereld in stromen. Nog erger wordt het wanneer ze haar bakkes opentrekt om een boel onzin uit te kramen. Ik kan dus ook niet begrijpen hoe zij als coach, die meisjes iets bij kan brengen en heb echt medelijden met deze talentjes. Naast coach is ze ook nog jurylid van het programma. Ik hoef echt niet persé zelf in de jury te zitten, maar om daar nu een muts met nul verstand van muziek neer te zetten…

Je zou van een producent van zo’n programma toch wel verwachten dat hij naar kundige juryleden op zoek gaat. Goed, ze heeft al op hele jonge leeftijd een eigen plantenmaatschappij opgericht, maar we kunnen toch niet echt zeggen dat daar een dijk hits en topacts uit voortgekomen zijn. Dat platenmaatschappijtje van haar was gewoon flut, net als Stacey zelf. Ik krijg heel sterk het vermoeden dat ze zich op de één of andere manier op die jurystoel geneukt heeft. Natuurlijk is zelfs dát voor mij een hele onlogische gedachte, aangezien ik ‘m er nog voor geen goud in zou frotten. Maar er zal ongetwijfeld wel een ontzettend blinde of gefrustreerde producent bij dat programma werken.

Het ligt er wel heel duidelijk bovenop dat Stacey ontzettend geilt op zichzelf. Ik weet bijna zeker dat ze die chagrijnige bakkes van haar expres trekt, omdat ze denkt dat de mannelijke kijkers dat geil vinden. Nou Stacey, geloof me, wanneer ik jouw smoelwerk op televisie heb gezien, valt mijn lul er van ellende bijna af. Soms geilt ze zo erg op zichzelf dat je ze bijna van de jurystoel af ziet glijden. Het ergste van dat alles is toch wel dat als ze een natte kut heeft, dat ze dan ook nog vindt dat heel Nederland dat mag weten. Het blijft wel een familieshow, Stacey. Hou daar ook eens rekening mee, of nie!

Advertentie

6 Reacties naar “De flut-factor”

 1. Oei klopt helemaal inclusief het frotten ……. nie voor niks stond ze al in mijn top 5 pataat op bakkes lijstje. Trouwens ook erg is als ze probeert die slecht bedachte oneliners van haar na ieder liedje in te zetten, steevast slecht getimed of volledig mis.

 2. Phoolion Says:

  So! Gelukkig kijk ik dit niet. Scheel weer ergernis…

 3. Keep up the good work!

 4. Sorry, too much. Take it easy, Kloki

 5. geauw Says:

  wow! ik dacht vanavond: laat ik eens kijken.
  die vrouw maakte na het optreden van Jaap een bijzonder monsterlijk en eng geluid.
  wel heeft ze ‘goeie’ oren, ze vallen lekker op

 6. Dirk Moonen Says:

  Beetje late reactie maar ok…..

  Tja…ik kijk het gelukkig nooit. Scheelt me een boel frustratie. En wat betreft Stacey….leuke meid om te zien maar idd kan ze beter wat vaker haar pruilmondje dichthouden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: