Radio als massavernietigingswapen

Er bestaan echt mensen die uit vrije wil, dag in dag uit het onsmaakvolle gezwijmel van Sky Radio tot zich nemen. Deze mensen raken besmet met de kakmuziek, die door deze zender de ether in wordt geslingerd en veranderen hierdoor in een soort zombies, waar George A. Romero zeven kleuren stront van in zijn broek zou schijten. Zombies, die alle onbesmette zielen zo snel mogelijk hersendood willen maken door ook die bloot te stellen aan deze nikszeggende muziek.

Ook nu weer wordt ik aangevallen door deze zombies. Elke ochtend hebben ze op ’t werk de radiozender ingesteld op 101 FM om langzaam mijn hersenen in pulp te laten veranderen. Ik betrap mezelf soms wel eens op ’t meeneuriën van bijvoorbeeld James Blunt of Borsato en probeer dan uit alle macht de zacht geworden delen van mijn hersenen van eelt te voorzien door het, via de hoofdtelefoon, te voeden met snoeiharde metal.

De luisteraars van dit radiostation zijn een bedreiging van de functionerende maatschappij. Zij zijn slachtoffers waarvan de hersenen al in een dermate staat van ontbinding zijn dat het niet meer te redden is. Deze hersendode en uiterst besmettelijke gevaartes zijn te herkennen aan de domme en nietszeggende blik in de ogen. Je kunt zo ook herkennen aan uitspraken die verraden dat er een wezenlijk IQ-tekort is.

Kom je onverhoopt toch in aanraking met één van deze zombies of wordt je te lang blootgesteld aan Sky Radio, dan hoeft dat niet direct het einde te betekenen. Wanneer er zo’n zombie op je afkomt, aarzel dan niet en ga direct voor de onthoofding. Dit lijkt een rigoureuze oplossing, maar geloof me ook zij zijn hiermee verlost uit het lijden. Wanneer je teveel bent blootgesteld aan de muziek van Sky Radio, kun je jezelf nog redden door twee weken in quarantaine te gaan en non-stop het album ‘Reign in Blood’ van Slayer te luisteren. Of nie!

Eén reactie naar “Radio als massavernietigingswapen”

  1. Cameron Says:

    Maar goed dat ik weg ben van Kantoor dus:D.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: