Incubate: El-B en El-G

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de programmeurs van Incubate hun uiterste best hebben gedaan om een uitzonderlijk programma neer te zetten.

Na lang onderhandelen werd toch al duidelijk dat het ze niet zou lukken om de complete formatie binnen te halen. Vrij snel haakten El-O, El-S, El-C en El-F af. Daarna wisten ze niet of ze nog wel hun uiterste best zouden moeten doen om dit plan door te zetten. Gelukkig was daar ineens El-B die toezegde en dit gaf de programmeurs een nieuw elan, maar na verwoede pogingen lieten ook El-V, El-M, El-Z, El-E, El-L en El-A het afweten. Met man en macht hebben ze toen geprobeerd om op z’n minst ook El-P te kunnen toevoegen aan het programma. Ook dat is helaas op het laatste moment afgeketst en direct kwamen ook de afmeldingen van El-A, El-D, El-H, El-K, El-Q, El-R en El-Y binnen. De moed zakte zowat in de schoenen toen het positieve bericht dat El-G acte de présence zou geven binnenkwam. Meer tevergeefs waren de pogingen om de rest van de zesentwintig koppige formatie te boeken. El-I, El-J, El-N, El-T, El-U, El-W en El-X hebben ook afgezegd.

Zo is helaas slechts ééndertiende deel van de topformatie El-Alfabeto aanwezig op Incubate en of zo’n minderheidsalfabet echt gaat werken, moeten we nog zien. Of nie!

Advertenties

2 Reacties to “Incubate: El-B en El-G”

  1. el-b is een baas

  2. el-g ook trouwens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: