Incubate: Dag 3

Vandaag ben ik dan toch maar eens gaan kijken wat dat Incubate nou eigenlijk te brengen heeft. De eerste band was Neon Indian. Om eerlijk te zijn heb ik geen indiaan kunnen ontdekken, de gitarist zou er best een kunnen zijn, maar ik ken geen indianen met een bril. Vroeg me sowieso af waarom hij überhaupt een gitaar bespeelde, want het geluid wat hij fabriceerde had niks met een gitaargeluid te maken. Volgens mij had hij liever zoals twee andere in de band een synthesizer gehad. Wat mij wel is bijgebleven van Neon Indian is het schattige naveltje van de toetseniste, maar voor naveltjes kun je zowat overal wel terecht.

Bongo a bang bang, de tweede act van de avond, was een soort John McEnroe met snor en een naaktpak achter een drumstel. Meer dan een halfbakken drumsolo van zo’n 15 minuten was het eigenlijk niet, maar om het toch enigszins interessant te doen lijken had hij vuurwerk meegenomen. Dit vuurwerk werd gedetoneerd door twee vrouwen en dan kun je er donder op zeggen dat dat naast de tel gaat zitten.

Hup, weer door het zeikweer naar de V39. Daar was de band Women namelijk al begonnen en ik kijk graag naar vrouwen. Wat een teleurstelling is het als dan blijkt dat er geen enkele vrouw in die band zit, alhoewel de zanger zo nu en dan wel iets weg had van een zeikerige vrouw die weer eens haar zin wilde hebben. Ja, dat zijn dan juist weer de vrouwen waar ik niet graag naar kijk.

Als laatste speelde The Chap in een bomvolle Cul de Sac, daar heb ik dus ook geen zak van kunnen zien.

Wat me het meeste is bijgebleven is het feit dat ik zeiknat aankwam en ook weer zeiknat thuiskwam. Hopelijk is het weer op dag 4 een stuk beter, of nie!

Advertenties

2 Reacties to “Incubate: Dag 3”

  1. Dit jaar geen varkensslachters, glasvreters of poep en kotssmeerders? incu is niet meer wat het geweest is :p

  2. […] -Interview with Black Mountain at The Quietus -Lostpainters wrote about the third day of Incubate -Ofnie about the third day of Incubate -Danceblog about Generation Bass Great pic of Women By Tom […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: